Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

ερημιά

Και ξαφνικά από όταν τελείωσαν οι εκλογές ερημιά στο πανεπιστήμιο.Τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση μόνο με την πολιτιστική ξανά μαζεύτηκαν λίγο για να δούν ποιός θα πάρει τα λεφτά.
τι γίνεται όμως με τα προβλήματά μας;

  • διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα βιβλία που άργησαν να ρθούνε;
  • μίλησε κανείς για το πρόγραμμα της εξεταστικής;
  • για τις ουρές για τα βιβλία;
  • για τα βιβλία που δεν πήραμε ενώ δικαιούμασταν;
  • για τα αποτελέσματα που δεν βγαίνουν και αργούν;
  • για τη λέσχη που κλείνει γρήγορα;(γιατί αφού δενβγήκαν τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να φύγουμε και πρέπει να φάμε και κάπου λέω εγώ τώρα)
όλα αυτά τα προβλήματα και μερικά ακόμα(που δεν είναι και τόσο σημαντικά π.χ στις εξετάσεις αργούσαμε να ξεκινήσουμε λόγω καρεκλών,λύστε τα υπόλοιπα και αφήστε το αυτό) προέκυψαν μέσα σε λίγο καιρό και φταίει η αδιαφορία.

Εντάξει κύριοι καταλαβαίνουμε τα κόμματα σας ενδιαφέρονται μόνο για τις εκλογές και για τη χειραγώγηση του φοιτητικού κινήματος αλλά λίγο σεβσμός σε αυτούς που σας ψήφισαν .


Το κείμενο αναφέρεται σε όλες τις παρατάξεις που τώρα τελευταία σώπασαν.


Υ.Σ ξέρουμε κρατάτε δυνάμεις για τους πρωτοετείς

2 σχόλια:

Dimitris Pantelakakis είπε...

->διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα βιβλία που άργησαν να ρθούνε;
->μίλησε κανείς για το πρόγραμμα της εξεταστικής;
->για τις ουρές για τα βιβλία;
->για τα βιβλία που δεν πήραμε ενώ δικαιούμασταν;

Ναι. Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν. Κάποιοι στήναν καραούλι στο γραφείο διασύνδεσης για να βγάλουν άκρη με το πρόβλημα των βιβλίων όταν οι ΔΑΠίτες το περνούσαν στο ντούκου...

Τα αποτελέσματα αργούν γιατί οι καθηγητές έχουν και νομικά να το πάρεις μεγάλο πρειθώριο. Όσο για τη λέσχη, αυτή δεν μπορεί να περιμένει πότε θα ξεκαβαλήσουν οι καθηγητές να δώσουν τα αποτελέσματα.... Με σύμβαση λειτουργεί ρε παιδιά, τι θέλατε να κάνει... Έλεος.

thanos126 είπε...

1."Το κείμενο αναφέρεται σε όλες τις παρατάξεις που τώρα τελευταία σώπασαν"

Προφανώς για να θίγεσαι θεωρείς ότι ανήκεις σε κάποια από αυτές τις παρατάξεις, οι οποίες "τώρα τελευταία σώπασαν".

2.Θεωρείς ότι οι φοιτητικές παρατάξεις (του Π.Τ.Δ.Ε. τουλάχιστον) έδειξαν την απαραίτητη ευαισθησία στο σύνολό τους όσον αφορά το θέμα των βιβλίων; Είδες κινητοποίηση ανάλογη με την περίοδο των εγγραφών ας πούμε;

3."Τα αποτελέσματα αργούν γιατί οι καθηγητές έχουν και νομικά να το πάρεις μεγάλο πρειθώριο"

Φαντάζομαι ανάλογο περιθώριο χρόνου υπάρχει σε όλη την Ελλάδα. Στο Π.Τ.Δ.Ε. (και πάλι τουλάχιστον) της Ρόδου υπάρχει τε-ρά-στι-α καθυστέρηση συγκριτικά με πολλές σχολές της Ελλάδας (ενδεικτικά: Π.Τ.Δ.Ε. Θεσ/νίκης, Γεωπονικό Α.Π.Θ., Νομικό Α.Π.Θ., Οικονομικό Α.Π.Θ. Πληροφορική Σάμου κ.τ.λ.)

4."Όσο για τη λέσχη, αυτή δεν μπορεί να περιμένει πότε θα ξεκαβαλήσουν οι καθηγητές να δώσουν τα αποτελέσματα.... Με σύμβαση λειτουργεί ρε παιδιά, τι θέλατε να κάνει... Έλεος"

Εφόσον υπάρχει ένα νομικά κατωχυρωμένο περιθώριο χρόνου για τη διόρθωση των γραπτών (όπως λες), θα έπρεπε η λέσχη να λειτουργεί μέχρι το πέρας αυτού του περιθωρίου. Παράλογο;