Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Και περυσι και φετος η ιδια κατασταση,φετος βασικα ενω θα θελαμε ολοι να εχουμε τα βιβλια της εξεταστικης στην ωρα τους,τα βιβλια αυτα θα τα παρουμε ισως μια-δυο μερες πριν δωσουμε το μαθημα..
Και δεν ειναι μονο αυτο..το χειροτερο ειναι οτι μια ολοκληρη εξεταστικη ,ενα ολοκληρο εξαμηνο βρισκεται στα χερια τριων-τεσσαρων επιχειρηματιων που μοιραζουν τα βιβλια οπως τους καπνισει..
Γιατι αν δεν ειναι οπως τους καπνισει το να δινουν τα βιβλια για μια ωρα καθε μερα..σε εναν πολυ μεγαλο αριθμο φοιτητων,με ενα συστημα (ηλεκτρονικο) που συνεχως μπλοκαρει και κολλαει,τοτε τι ειναι?
Η τελεια αυθαιρεσια..
και εσεις που σηκωθηκατε και φωναξατε σε προηγουμενη γενικη συνελευση οταν προταθηκε μια μερα συμβολικη καταληψη της σχολης,με σκοπο να πιεσουμε τους απο πανω μας μηπως και ποτε μας αντιμετωπισουν ως ισους και οχι ως τους 'απο κατω',τωρα σιωπατε και γυρνατε το βλεμμα σας αλλου...
Ολα για το γαμημενο το κομμα ομως..ε??
θελουμε τα βιβλια να ερχονται εγκαιρα στα χερια των φοιτητων,δεν θελουμε η σχολη να υπερχρεωνεται σε βιβλιοπωλεια και επιχειρηματιες..ακροβατωντας ουσιαστικα σε ενα σκοινι γιατι τον επιχηματια δεν τον νοιαζει ποτε θα παρω βιβλιο..τον νοιαζει ποτε θα παρει τα λεφτα του..και αυτα να ειστε σιγουροι τα παιρνει πριν ακομα υπογραψει την συμφωνια..
αν ποτε αποφασισατε να δωσετε την ευκαιρια στους φοιτητες να διαχειριστουν αυτο το θεμα (να μοιραζονται τα βιβλια μεσα απο το πανεπιστημιο,απο φοιτητες)..να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαστε εκει..

2 σχόλια:

Το Ψωλικό Εξπρές είπε...

Όχι φίλε μου! Ούτε τότε που θα μοιράζουν βιβλία οι φοιτητές από το πανεπιστήμιο να είσαι εκεί… χρόνια τώρα φωνάζουμε για διοικητικούς υπαλλήλους που το Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να εγκρίνει αλλά το αυτί κανενός δεν ιδρώνει… Κανένας φοιτητής για το χαμαλίκι! Μόνο τα λαμόγα γλύφουν κατουρημένες ποδιές και κάνουν τεμενάδες για μια ψήφο και μια θέση !

thanos126 είπε...

Μόνο σαν μεταβατική λύση...